Рекламни филми, корпоративно видео, бизнес портрети, корпоративни и имиджови фотосесии

Специализирам в заснемането на бизнес портрети, имиджова фотография, фирмени фотосесии, рекламни и корпоративни видеа, късометражни филми. Насочил съм се към фотография и видео, където обикновено присъстват хора в кадъра. Ако в галериите не виждате типа фотография или видео, които търсите, се свържете с мен, за да ви кажа дали бих могъл да изпълня дадената задача. Работил съм и по проекти, които са били по-встрани от основната ми насока, като продуктова фотография, кулинарна фотография, архитектурни и интериорни снимки.

Цената на услугата зависи от нейната продължителност, сложност и от целите на ползване на файловете.

Има проекти, които са ясни и обозрими като продължителност, сложност на изпълнение и цели. За тях съм предложил конкретни цени. Във всички други случаи се свържете с мен, за да споделите повече информация за снимките, които са ви нужни.

Рекламни филми и видео

Виж повече »

Ако търсите човек, който да ви помогне за направата на късометражен филм или видео, разгледайте начина ми на работа със светлината, както и видео портфолиото ми, за да видите какво бих могъл да направя като резултат. Ако ви хареса, ще се радвам да се свържете с мен, за да споделите повече за проекта. Цената се определя от продължителността и сложността на извършване на заснемането, транспортни разходи, продължителност на филма или видеото, права за използване, монтаж и визуални ефекти.

Бизнес фотография, бизнес портрети, лайфстайл фотография, снимки за кастинги и конкурси, модни фотосесии

Виж повече »

Фотосесиите могат да се направят при вас на място, включително и на бял фон. Ако желаете, може да бъдете снимани и в студио или на терен навън. Нормалната продължителност на фотосесията е 1 час и цената за техническото й изпълнение е 120лв. При заснемане на фирмен екип отделям по 25-30мин на човек, за да получа снимки като тези в бизнес галерията. При по-дълга продължителност на заснемането се актуализира и цената.

Снимките се купуват отделно от фотосесията. Те се избират измежду всички заснети. Цената на всяка избрана снимка е 5лв и е с права за ползване на 1 конкретен бизнес уеб сайт и във всички социални мрежи. Размерът на снимките е 900px по дългата страна. Снимките са без воден знак. При нужда да се ползва високата резолюция на файла или за публикации на други места, за рекламни материали или за други цели, се договаря съответна цена.

При снимане на модели и актьори за портфолио, кастинги и конкурси, финалните кадри се предават във висока резолюция и всеки избран струва 10лв.

При необходимост от направата на фото монтажи, използването на по-сложни декори или други елементи, които внасят усложнение в снимките, пътни разходи извън района на София, цената се актуализира. Услугите на професионален стилист, гримьор и коафьор се заплащат отделно.

Ако не успеете да харесате нито един кадър, не заплащате нищо.

Индивидуални фотосесии, семейни и детски фотосесии, сватбени фотосесии, снимки за CV

Виж повече »

Фотосесията може да бъде направена на терен навън, при вас или в студио. Нормалната продължителност на фотосесията е 1 час и цената за техническото й изпълнение е 120лв. При по-дълга продължителност цената се договаря. От всички заснети кадри избирате тези, които искате да закупите и получите. Цената на всеки купен кадър е 10лв с права за ползване за лични некомерсиални цели. Файловете са във висока резолюция и дават възможност да ги отпечатвате в голям формат.

Ако и да не заснемам цели сватбени събития, ако имате нужда от фотограф, който да направи фотосесия на младоженеца и булката, може да разчитате на мен. Разгледайте примерни снимки. Фотосесията може да бъде направена преди сватбата, на сватбения ден или след това.

Ако не успеете да харесате нито един кадър, не заплащате нищо.