Тихомир Лазаров - Блог

Блог на Тихомир Лазаров за комерсиална портретна фотография и видео

Тихомир Лазаров - Блог | Блог на Тихомир Лазаров за комерсиална портретна фотография и видео
25 януари, 2023 10:00
"Thank You, Jan" - видео серии с хумор за програмисти
Случвало ли ви се е да сте в компания на хора, които си разказват шеговити истории и се смеят, а вие не ги разбирате? Освен ако не сте били в програмистките среди вероятно ще се почувствате по същия начин, но има една добра новина. Аз ще ви разясня смешките, за да се посмеете и вие.
30 октомври, 2022 19:07
Стефан Иванов - "Докрая" (2022)
Октомври. Велико Търново. Старият град. Топло и слънчево есенно време. В небето — тук-там облачета. Спокойна обстановка. Пет човека обикалят основно из стария град. Единият нарамил статив като опитен ТКЗС-ар, друг носи нещо кръгло в калъф, а други трима приличат на туристи, ама не са. В тази публикация ще ви разкажа как беше заснет видеоклипа към песента "Докрая" на Стефан Иванов ( Facebook , Instagram ), един млад изпълнител от Велико Търново.
18 май, 2021 00:00
Влади Въргала за Компютърно-образователен център Progress (рекламно видео)
Компанията! Абе, тука едно момче, на кое' не му помним мноо името, се фанааме да го снимаме, барем каже некоа умна приказка за " Компютърно-образователен център Progress ". Дали се е получИло, че кажете вие.
15 юни, 2020 08:28
Опасно ли е електромагнитното излъчване от устройствата, които използваме?
Като човек, който работи с техника, която има електромагнитно излъчване, и покрай многото коментари за това дали е вредно или не реших, че е добре да проверя сам лично за себе си. Статията изразява личното мое мнение и измерванията, които направих с уреди, които купих за моя лична употреба. Смятам, че резултатите от това изследване може да са полезни и на други колеги, както и на много хора, които работят с подобни устройства и затова реших да ги публикувам тук.
21 ноември, 2019 09:00
Бизнес фотография и корпоративни видеа за Sb Accounting & Consulting
От години работя с Sb Accounting & Consulting по проекти свързани с бизнес потрети и корпоративни видеа, но чак сега отделих време, за да разкажа малко повече за това как протича обичайно работата по една такава задача.
7 юни, 2019 19:56
Зад кулисите на видеоклипа на Любена Нинова "Преди да свърши любовта"
При започване на един такъв проект в началото още не знаеш откъде да започнеш и само събираш информация, която е като глинена топка, от която всички от екипа като скулптори започваме да оформяме образ, който малко по малко започва да придобива все по-фини и по-фини детайли. В тази обширна публикация ще споделя как беше сниман клипа на Любена Нинова "Преди да свърши любовта".
21 май, 2019 17:55
Любена Нинова "Преди да свърши любовта" (обща информация)
Последните няколко месеца имах възможността да работя по новия клип на Любена Нинова "Преди да свърши любовта", който е късометражен филм със специалното участие на Ивайло Захариев.
20 май, 2018 09:44
"Писмото" - късометражен филм
Млад мъж възнамерява да напише писмо до жената, която обича. Превъзмогвайки неблагоприятни обстоятелствата, успява да напише романтично писмо. Това беше идеята, която реших да превърна в късометражен филм.
12 март, 2015 17:11
Рекламен клип на Елена Карагьозова
Предполагам много хора познават Елена Карагьозова като детски фотограф. Тя самата има доста скромно мнение за себе си и по-скоро се вижда като съпруга и майка, а фотографията е на второ място. Затова и в това рекламно клипче, освен фотографската й дейност, исках да започна с нещо различно от това, с което е позната.