Тихомир Лазаров - Блог

Блог на Тихомир Лазаров за комерсиална портретна фотография и видео

Тихомир Лазаров - Блог | Блог на Тихомир Лазаров за комерсиална портретна фотография и видео
2 февруари, 2012
Тихомир Лазаров

Това е последната от серията от зимни снимки, която беше заснета за мой личен проект. Може да разгледате част I и част II преди това, за да се потопите в обстановката на снимките.

Всички снимки бяха направени на определено от мен място в Южния парк. Някои от нещата в снимките са заснети отделно, тъй като беше трудно да се направи всичко на снимката в 1 кадър и да присъства тази емоция, изражения, движения, момент… и участници. Някои от моделите трябваше да тръгнат по-рано от очакваното и се наложи да ги снимам най-напред, докато останалите ги снимах след това. Кучето беше снимано също отделно, но всичко това се случи на това място, което се вижда на снимките.

За тази снимка бяха използвани 2 допълнителни светкавици - една от ляво на моделите и една от дясно. Обработката на снимката ми отне може би около 2 часа и се радвам за емоцията, която присъства в нея. Това е изцяло дело на моделите (и кучето).

Надявам се да ви хареса.

Разгледайте и още снимки на сайта ми и ако не сте се абонирали за блога, може да го направите или да станете фенове на страницата във Facebook.

Категории: