Тихомир Лазаров - Блог

Блог на Тихомир Лазаров за комерсиална портретна фотография и видео

Тихомир Лазаров - Блог | Блог на Тихомир Лазаров за комерсиална портретна фотография и видео
4 юли, 2011
Тихомир Лазаров

Тази снимка беше част от фотосесия, която правихме за ISI Broker. По принцип снимките, които правим са предварително в списък, който имаме. Това го правим за наш комфорт и за да не губим времето на клиентите ни. По този начин добре знаем какво точно искаме да снимаме и остава само да разположим осветлението и да заснемем няколко кадъра и продължаваме към следващата снимка.

Тази снимка не беше в списъка, но бях видял някъде подобна в интернет и бях я запомнил. В момента, когато приключвахме фотосесията реших да направим още няколко снимки, в които просто да опитаме да видим дали ще се получат добре. Идеята на снимките беше изцяло за тест. Моделът имаше още няколко свободни минути. Нужни бяха около 8-10 опита за излизане от колата, докато сакото се развее по "правилния" начин. В крайна сметка резултатът ни хареса и използвахме снимката за портфолиото ни.

Както обикновено, снимката е направена с допълнително осветление. Направена е на спокойно място, където нямаше много движение, тъй като трябваше да снимаме и да разположим осветлението на самия път.

Надяваме се да ви хареса!

Разгледайте и други публикации в категория "Бизнес и корпоративни".

Категории: